2009. április 10., péntek

2009. április 5-6-án Budapesten volt magyarország első esküvői fotós workshopja, amit Schram András tartott, aki Canadában (és máshol is) elismert esküvői fotós.
Sikerült nekem is részt vennem ezen az okításon.

A két nap nagyon hasznos volt összességében, rávilágított arra, mire érdemes figyelni mikor találkozunk a párokkal, mihez kell ragaszkodnunk mint fotós és miért.

Milyen marketing eszközöket érdemes bevetni és azt hogyan lehet könnyen kivitelezni.

Mibe érdemes plusz energiát és időt tenni, ami hamar érezteti pozitív hatását.

Valójában András elmondta mit és hogyan tett annak érdekében, hogy jobb képeket készítsen, és jobb kapcsolatba kerüljön megrendelőivel.

Hangsúlyozta, hogy itt Magyarországon is meg lehet és meg is Kell csinálni, mert itt is ugyanolyan emberek élnek, hasonló vágyakkal és hasonló szépérzékkel.

Csak az esküvő fotósokon múlik, milyen hamar kerül magasabbra a léc ebben az iparágban.

Elmondta, hogy az utóbbi két-három évben sok változás történt itt nálunk, de sajnos még mindig siralmas a nagy átlag esküvői fotózás terén.

Az a kétmaréknyi fotós aki ezen a két workshopon résztvett (április 5-6, 12-13) és a jövőben az elhangzott gondolatok mentén folytatja tevékenységét, hamarosan új utat fog mutatni minden Magyar esküvő fotósnak és fotózást megrendelő kedves párnak is!

Pár kép a workshopról :