2009. december 7., hétfő

Kriszta és Ákos... na, meg pár Pacika :-) !

Kriszta és Ákos házakat terveznek, építészek. Kriszta igazi lóbolond emellett a jó értelemben, ami kiderült első találkozásunk alkalmával.
Ekkor dobtam fel, mi lenne, ha az e_session fotózást egybekötnénk lovaglással.
Ez nagyon tetszett Krisztának és Ákosnak is, nekem meg pláne! :-)

Így esett, hogy elmentünk az istállóhoz, felnyergeltük a lovakat, és kimentünk terepre.... én nem lovagoltam, mert bár szeretek, de nem tudok, inkább fényképeztem.
pár kép erről az eseményről:














Az esküvő napján reggeltől hajnalig szolgálatban voltam :-). Rengeteg kép készült a készülődéstől a hajnalig tartó buliig, mit buli, fergeteges mulatozás és tánc... :-) Jól sikerült lagzi volt na... :-)

Talán jobb, ha megmutatom az albumot ami készült erről az eseményről:

















Esküvő után elmentünk lovasvágtázósesküvőiruhás képet is csinálni :-)) !!






















Erika és Balázs története...

Februárban részt vettem Veszprémben az esküvő kiállításon. Első ízben voltam jelen kiállítóként ilyen eseményen, pozítív élményekkel zártam a kettő fárasztó napot.
A standot gondosan terveztem meg, amiben feleségem is segített, és mindkettő napon Ő is ott volt velem.. Bőven tettünk ki képeket, albumokat, slide show ment nagy monitoron folyamatosan.

Ennek meg is lett az eredménye, mert sokan időztek nálunk, érdeklődéssel és elismeréssel lapozgatták az albumokat, nézték a falon a képeket. Persze ez nagyon jó érzés volt nekem.


Erika és Balázs is megállt nálunk, beszélgettünk, látszott, hogy felkészültek és komolyan veszik a dolgot, mert olyanokat kérdeztek amit mások nem, még az is megfordult a fejemben, hogy fotósok...

A kiállítás után pár nappal jelentkeztek, hogy beszéljünk konkrétabban, mit szeretnének, ez mennyibe kerül, mit tudok ajánlani, mert szeretnék, ha én fotóznám az esküvőjüket.


Nagyon örültem, mert szimpatikusak voltak és kedvesek...


Eljött az esküvő napja pár hónap múlva, ám elöttte elmentünk esküvő elötti fotózásra, hogy kicsit megismerkedjünk, ne az esküvő napján kerüljenek előszőr a fotózás ismeretlen szituációjába.








Az esküvőn persze már rutinosnan mozogtak a kamera elött, és voltak segítőink is családtagok jóvoltából...

pár kép az esküvői beállított képekből:






















































































Miskolcon jártam megint...

Naszti és Szabi esküvője lakhelyemtől távol esett, de ez nem probléma manapság már.Többnyire az esküvő fotósok az ország bármelyik, de mondhatom a világ bármelyik pontjára elmennek, ha felkérik őket és meg tudnak állapodni a költségek térítésében.
Déltől volt kitűzve a kültéri fotózás Miskolcon, így korán kellett kelnem és indulnom. Mindig hagyok időt bőven arra, hogyha valami probléma adódna, ne késsek el.(defekt, torlódás, baleset..) 10-11 felé meg is érkeztem, volt időm kicsit tájékozódni a kiszemelt területeken és felkészülni, ráhangolódni és persze kicsit pihenni a 350 km- eres út után.
Pontosan nem emlékszem, de mintha kis csúszás lett volna időben, emiatt pörgősebb fotózást kellet csinálni.

Egy parkban és Miskolc egyik fő terén fotóztunk, minden rendben ment, csak az idő szorított nagyon a végén...

Hajnalig voltam jelen, rettenetesen elfáradtam, de megérte, mert szép képek születtek!

és pár kép: