2010. június 20., vasárnap

Klaudia és Milán Esküvője

...szerintem eléggé izgultak a fotózás miatt, mi lesz, hogy lesz... Persze próbáltam megnyugtatni Őket, elmondani miképp is szokott zajlani a fotózás, és, hogy biztos a végén még élvezni is fogják.
Nyilván könnyű ezt mondani...tudtam én is...

El is jött az idő, szerettem, hogy mindent alaposan megszerveztek, és tartották is az időpontokat, nem kellett farigcsálni a fotózásra szánt időből.
Ez azért fontos, mert az idő nem csak a képek elkészítéséhez szükséges, hanem, hogy a pár feloldódjon, és természetesen tudjanak a kamera előtt mozogni.
Pár kép a fotózásról és a templomból, Balatonalmádiban ez a kedvenc templomom, jól fotózható minden szempontból szerintem.


















A legjobban az esett, mikor vacsora után elköszöntem a pártól, és Milán azt mondta, hogy köszönik szépen a munkámat és nem is gondolták, hogy ennyire fel tudom Őket oldani a fotózáson...

Dominika és Ferenc Esküvője

Dominika és Ferenc egy mosolygós és életvidám pár, ahogy megismertem őket.
Úgy terveztük több külső helyszínen fogunk fotózni, hogy minél változatosabb képanyag legyen, erre még időt is szántunk bőven.

Az esküvő napján azonban az égiek másként döntöttek. Ezen a szombaton volt ugyanis szerintem az évszázad vihara... 100km-es széllel, vízszintesen eső esővel... és nem is akart elállni, nem holmi kis futózápor volt sajnos.
Így bemenekültünk az Anna Grand Hotelbe Füreden és készítettünk egy - szerintem - szép kis beltéri anyagot. Az ebből készült pár album lapot mutatom:















Marcella és Gábor Esküvője

Megint el vagyok maradva a bejegyzésekkel, mert így próbálok kis időt nyerni magamnak ami tudom, hogy hiba.
Így most törlesztek kicsit, inkább csak rövid képes beszámolókkal...

Marcella és Gábor esküvőjén szerencsére szép időnk volt, vidéki környezetben fotóztunk amit én nagyon kedvelek, és szerencsére Nekik sem volt ellenükre, hogy istállóban, karámon, erdőn-mezőn készítsük a képeket.










Marcella egy elismert borász családból való, így nem véletlen, hogy saját cimkés, az ő kedve szerint készült bor volt jópár palackban! (Lídia Borház - Zánka)



A templomi szertartás Tótvázsonyban volt, kedvelem ezt a templomot, mert szép tágas és viszonylag világos.